مرکز فروش کره کاکائو شیرین عسل افریقانا، کره کاکائو در ایران توسط شرکت شیرین عسل با نام تجاری افریقانا به صورت عمده تولید می شود و در قالب کیسه های ۲۵ کیلویی به بازار جهت مصارف مختلف خوراکی و صنعتی توسط مراکز فروش به قیمت کارخانه عرضه می شود.
مرکز فروش کره کاکائو شیرین عسل
شرکت شکلات سازی شیرین عسل در راستای تامین کره کاکائو در تولیدات خود و همچنین تامین نیاز کره کاکائوی مصرفی تولید کنندگان اقدام به فراوری کره کاکائو از دانه ان کرده است و با توجه به موفقیت در این زمینه این محصول را با نام افریقانا وارد بازر می کند. شما می توانید برای خرید این محصول با مرکز فروش عمده شیرین عسل در ارتباط باشید تا با قیمت کارخانه، ما برای شما تامین کنیم.
محل فروش کره کاکائو کجا است و از کجا بخرم؟
کره کاکائو از کجا بخرم؟ این سایت به صورت عمده محل فروش انواع کره کاکائو و پودر کاکائو ۲۵ کیلویی به صورت تناژ مخصوص تولید کنندگان شکلات و بستنی و شیرینی و بسیاری صنایع دیگر که مستقیم این محصولات را مصرف دارند می باشد شما می توانید به صورت لحظه ای از قیمت و موجودی ما استعلام بگیرید و با توجه به تحقیق متوجه این مطلب می شوید که از کجا این محصول را بخرید.
چگونگی تولید کره کاکائو
درخت کاکائو در کشور های باشرایط اب و هوایی خاص مانند مالزی و یا برزیل و ساحل عاج می باشد پس از به عمل امدن میوه درخت کاکائو دانه ای از ان بیرون اورده می شود که به دانه کاکائو معروف است. از این مرحله به بعد روش تولید کره کاکائو شروع می شود که دارای ۳ مرحله است:
- خشک کردن دانه کاکائو به ۲ روش مانند ( دانه الو در ایران که خشک می شود ) افتابی و یا صنعتی
- تفت دادن دانه های کاکائو که بسیار با دقت این کار را انجام می دهند.
- مرحله اخر روغن گیری از دانه های کاکائو به نوعی که تحت فشار زیادی قرار می گیرد که پایان این عمل کره کاکائو به دست می اید. مانند ( گرفتن روغن کنجد ) البته با توجه به متفاوت بودن دانه کاکائو این کار در ایران خیلی کم اتفاق می افتد که شیرین عسل یکی از این مراکز است.
موارد استفاده عمده کره کاکائو
کره کاکائو دارای رنگ زرد و دارای چربی ۴۰ تا ۶۰ درصد است و در دمای حدود ۳۴ تا ۳۸ درجه ذوب می شود و به دلیل عطر دلنشین ان یکی از مواد اصلی شکلات است و صنعت شکلات سازی اصلی ترین محل برای مصرف این نوع کره است. البته موارد مصرفی عمده کره کاکائو بسیار گسترده است که مهمترین انها را می شود نام برد:
- صنعت شکلات سازی
- تولید شیرینی و کیک و کلوچه
- بهداشت پوست بدن
- تولید لوازم ارایشی و بهداشتی
- تولید انواع کرم های ارایشی
- تولید صابون های خاص
- قابل استفاده در صنعت پزشکی
جانشین کره کاکائو چیست و چرا در تولید استفاده
در هر نوع محصولی جالب اینجاست که جانشینی هم معرفی شده است و در این قسمت در مورد جانشین کره کاکائو صحبتمی کنیم تا کمی بیشتر با این محصول اشنا شویم. به دلیل اینکه قیمت کره کاکائو اصل بالا است تولید کنندگان به سمت روغن های جانشین برای تولید رفته اند و محصولی به نام سی بی اس که هم ردیف روغن پام است را استفاده می کنند که دارای قیمت پایین تری است.
البته جانشین کره کاکائو cbs دارای ویژگی هایی هم است:
- فراورش شده از هسته پالم
- دارای شکنندگی خوبی است
- برای شکلات سازی قدرت قالب گیری زیادی دارد
- در برابر حرارت بسیار مقاومت دارد
- با کره کاکائو سازگاری دارد
- برای دمای ذوب بسیار شبیه کره کاکائو است
- در تولید خامه برای استفاده در قنادی جایگزین بسیار مناسبی برای روغن های حیوانی است
- دارای ۲ نوع قالبی و روکشی است
با توجه به تمام این ویژگی ها جانشین کره کاکائو در کشور ایران برای استفاده در محصولات لبنی ممنوع اعلام شده است.